Pri nehode za Bardejovom vyhasol život mladíka z obce Mokroluh

14.10.2007 Bardejov

Bardejov 14. októbra (TASR)- Život 20-ročného muža z obce Mokroluh si vyžiadala dopravná nehoda, ktorá sa stala v sobotu popoludní na štátnej ceste medzi Bardejovom a spomínanou obcou.
Vo vozidle VW Golf Variant s košickým evidenčným číslom, ktoré viedol doposiaľ nezistený vodič nedovolene predbiehajúci iné vozidlo, utrpel 25-ročný pasažier zo Zlatého zranenia s dobou liečenia šesť mesiacov. Auto dostalo pri predbiehaní šmyk a prevrátilo sa.
Na vozidle vznikla 160-tisícová škoda. Telo nebohého mladíka podrobia pitve v sabinovskej nemocnici. Bardejovský vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Policajti vyšetrujú príčinu a mieru zavinenia tejto nehody.
TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Magdaléna Fečová.

Doplnené:

13.10.2007 v čase o 17.05 hod. na ceste pred mestom Bardejov, smerom od obce Mokroluh, okr. Bardejov, došlo k dopravnej nehode osobného auta VW GOLF VARIANT s evidenčným číslom KS, ktoré viedol doposiaľ nezistený vodič. K dopravnej nehode došlo tak, že vodič idúci smerom do Bardejova, v úseku, kde je zakázané predchádzanie, predchádzal pred ním idúce osobné auto, dostal šmyk a zišiel vpravo mimo cestu, kde narazil ľavou stranou do betónového stĺpa a prevrátil sa na strechu.
Pri nehode utrpel 20 ročný muž z Mokroluhu , okr. Bardejov, cestujúci v uvedenom prevrátenom aute ťažké zranenia, ktorým na mieste podľahol. Ďalší spolucestujúci 25 ročný muž zo Zlatého, okr. Bardejov, utrpel ťažké zranenia s dobou liečenia a PN 6 mesiacov. Škoda na vozidle je 160 000, - Sk. Telo nebohého bolo prevezené do márnice v Sabinove a bude na ňom vykonaná pitva. Bardejovský policajný vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia . Taktiež policajti vyšetrujú príčinu a mieru zavinenia tejto nehody.
 

Vyberte región